Opojno testiranje

Objavil , dne Jul 17, 2013 v Go Home Anunnaki Go Home | Pošlji komentar

Ne spomnim se kdaj sem nazadnje poskusil preveč kapljic alkohola. Morda lansko poletje, zima je že mimo …
Saj ne da ni bilo prilike. Bili so pikniki, bilo je še več drugih prilik, pa nisem. V bistvu sem delal poizkus. Ostali so normalno uživali dobrote na žaru, pred tem seveda borovničke, med jedjo velika večina pivo, na koncu pa vsi vino.
Sicer je bilo tudi nekaj izjem. Nekateri, predvsem pa nekatere, so bili prostovoljno ali proti svoji volji, vozniki.

Ni bilo prvič, da na kakšnem žuru nisem poskusil kapljice alkohola. Zato sem ob takih priložnostih opazil, da so nekateri pivci ob koncu izgledali trezni, nekateri pa tako rekoč pod mizo. Zakaj?

Videl sem da nekateri vsak kozarec eksajo, drugi pa ga počasi ližejo. OK, eni bi naj bili “alkoholiki”, drugi pa “zmerni pivci”.

Pa sem najprej opazoval one “eksarje”. Nekateri “pod mizo”, nekateri ‘korajžni”, ki bi takoj šli na avtocesto, nekateri pa so še se zavedali svojega stanja.

Morda sem včasih tudi sam spadal med prve, ampak ko sem enkrat fasal kar nekaj cekinov in sodbo v “imenu ljudstva” zaradi nočnega postanka na Kidričevi ulici, sem postal čisto drug človek. Pa ne tako, kot je dejal, ne vem že kateri, francoski slikar: “Ko spijem kozarec vina, sem čisto drug človek. Ampak tudi ta je žejen!”

Če bi takrat fasal prepoved vožnje, bi postal drugi Jelinčič. Fuj policija. Fuj pravosodje. Približno polovica poti do odvzema vozniške pa me je spremenila. Bravo sodnica, ki si je to upala in zapisala “da bi bil izrek prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja neprimeren.”

Zdaj vidite zakaj me tako redko spet zanese. Vsak dan sem na cesti, tudi nekajkrat čez 70 km/h v naselju. Pa sem Jelinčič.

Svoj čas sem nekje bral o nekem znanstveniku, ki je želel postati nesmrten z večno slavo s tem da se je pustil pičiti kobri, potem pa je vse do svoje smrti zapisoval vsako sekundo svoje agonije.

JD_StartSicer ne mislim umreti, je pa Rugelj napisal, da je alkoholizem samomor na obroke. Sem pa se danes, z 0,0000 %o alkohola v krvi, odločil popisati svoje “umiranje”. Od ne vem več katerega rojstnega dneva sem našel steklenico viskija “Jack Daniels 40%”. Pil jo bom na obroke in popisoval občutke in spremembe.

1. minuta
Popil sem nekaj manj kot 1 dl. Čez pol minute čutim rahlo omotico. Če bi bil v službi, je še ne bi čutil. Alkoskopa nimam, ampak se mi zdi, da imam cca 0,3%o.

15. minuta
Vmes sem opravil nekaj vsakdanjih opravil. Lupil sem krompir, dal peči piščanca. Krompir brez problemov. Pri mesu sem tik pred zdajci opazil, da sem ga pozabil soliti. Ocena: 0,5%o.

20. minuta
Napisal sem zgornji odstavek. 3x sem se zmotil pri tipkanju. Na avtocesti bi pomenilo, da sem 3x napačno ocenil dejanja “norcev”.

35. minuta
Spet sem “normalen”. Opazil sem sicer, da sem pozabil izklopiti “podčrtano”, ampak to še ni kritično. Na avtocesti ponoven porast “samozavesti”. Še vedno 0,6%o.

40. minuta
Možgani spet delujejo. Spomnil sem se, da sem pečico pozabil prestaviti na manj. Popravil sem. Na avtocesti: če se prej nebi zaletel, bi zdaj vozil skoraj normalno.

60. minuta
Ugotovil sem, da sem lačen. Torej možgani še delujejo. V gostilni vam v tem trenutku postrežejo s hrano in vprašajo. “Kaj boste pili?” Pametni. V brezveznih gostilnah to vprašajo takoj na začetku, potem pa jokajo, ker pol gostov nič ne pije.

65. minuta
Prosim če me pustite pri miru, da pojem.

100. minuta
Najedel sem se, pa še malo “počil”. Če računalnik še ne bi bil vedno prižgan, bi pozabil kaj sem hotel napisati. No ja, koncentracija je malo padla. Kaj sem že hotel povedati?
Grlo imam suho! En požirek za sprostitev!

105. minuta
Letim. Kako lep pogled na pol prazno flašo in občutek svobode! Kdo mi kaj more! Jaz sem sposoben !!!

115. minuta:
Še malo. Janša je spet predsednik, finance, blogi; osli ! Samo jaz vse vem!

JD_Konec

135. minuta: zajjebaniклинц
Jebe ese mi! Pišem včasih, vvasič. P a kaj pteom? Kja pa ot kgoa birga!! Sjas set vsi pjiani kto jza!

240. m unizza
Hč i je prišla domomm . Ne vem kaj s je medtemm zgodilo!« Kutrc jo г leda!
Zbudil se seспет срјем A ja spetteteprekletifotiprekletizajebanifonti A me kaj razumte KURZ WAS GLEDA! ITDPRASICABDREјихммаммп234polpâeiυεលយبعندرسկհꀾꑸง้कहीबकहीྰཞགའ

Odgovori